ΕλλάδαXαρδαλιάς: Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα σχολεία όσων μαθητών δεν φορούν μάσκα

Λίγες ώρες πριν εκδοθεί η ΚΥΑ με την οποία καθορίζεται σαφώς η λειτουργία των σχολικών μονάδων, των κυλικείων αλλά και των φροντιστηρίων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. «Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα σχολεία όσων μαθητών δεν φορούν μάσκα» απάντησε ο κ. Χαρδαλιάς σε ερώτηση που δέχθηκε κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19, το απόγευμα της Τρίτης. Το θέμα της χρήσης της μάσκας...

Λίγες ώρες πριν εκδοθεί η ΚΥΑ με την οποία καθορίζεται σαφώς η λειτουργία των σχολικών μονάδων, των κυλικείων αλλά και των φροντιστηρίων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

«Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα σχολεία όσων μαθητών δεν φορούν μάσκα» απάντησε ο κ. Χαρδαλιάς σε ερώτηση που δέχθηκε κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19, το απόγευμα της Τρίτης.

Το θέμα της χρήσης της μάσκας από τους μαθητές έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, με μεγάλη μερίδα γονιών να εναντιώνονται σε αυτήν την απόφαση και να βγαίνουν στους δρόμους ώστε να εκφράσουν την άρνηση τους.

aftodioikisi.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.