ΓυναίκαΔ. Λαρισαίων: Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Γυναίκες σε κίνδυνο…»

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας «Η Γυναίκα στο Επίκεντρο, μια Διαχρονική Περιπέτεια».

Η τρίτη συνάντηση με τίτλο «Γυναίκες σε κίνδυνο. Ευαλωτότητα και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14-04-2021 και ώρα 7.00 μ.μ. και  θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο You tube.ADVERTISING

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγορίτσα Απρίλη.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο κ. Νίκος Πουτσιάκας: Κοινωνιολόγος, Μέλος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου, η κα Μαγδαληνή Ζαφειρίου: Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ενημέρωσης για την Α21 Ελλάδος, η κα Καλλιόπη Μυτιλιναίου : Βοηθός Συντονισμού Πυλώνα Απασχολησιμότητας HELIOS IOM (ΔΟΜ), ο κ. Γεώργιος Παπανικολάου: Συντονιστής Κοινωνικών Υπηρεσιών 2021 (ΔΗΚΕΛ) και η κα Ανθή Γιάγκα: Εκπρόσωπος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Νατάσα Πολυγένη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας το σύνδεσμο:
https://zoom.us/j/97300314724?pwd=Y1ZXK3ZVR05nY3JXTlp4cHVVRlVSUT09

Πηγή: larissanet.gr

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.