ΓυναίκαΠρωτοσέλιδοΧριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και δώρα στο φαρμακείο του Β. Τσιούτσια. (video)

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica- Incosal καταφθάνουν για σας ενόψει Χριστουγέννων, έτοιμα να σας καταπλήξουν για ακόμα μια φορά και να σας κάνουν να νιώσετε φρέσκιες και λαμπερές και στην περίοδο των εορτών. Η εταιρία Incosal διακρίνεται για την ποιότητα των καλλυντικών της, τα οποία έχουν ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια τους και παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ και της Ε.Ε. Τα καινοτόμα καλλυντικά Benelica είναι μοναδικά, καθώς αποτελούνται από το συνδυασμό εκκρίματος σαλιγκαριού...

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica- Incosal καταφθάνουν για σας ενόψει Χριστουγέννων, έτοιμα να σας καταπλήξουν για ακόμα μια φορά και να σας κάνουν να νιώσετε φρέσκιες και λαμπερές και στην περίοδο των εορτών. Η εταιρία Incosal διακρίνεται για την ποιότητα των καλλυντικών της, τα οποία έχουν ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια τους και παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ και της Ε.Ε. Τα καινοτόμα καλλυντικά Benelica είναι μοναδικά, καθώς αποτελούνται από το συνδυασμό εκκρίματος σαλιγκαριού και νεότερων δραστικών μορίων που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της πυκνότητας του δέρματος με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά την χαμένη ελαστικότητα του, να ενυδατώνεται σε βάθος και οι ρυτίδες να μειώνονται σταδιακά.

Το φαρμακείο του γνωστού Τρικαλινού Βασίλη Τσιούτσια φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα χριστουγεννιάτικα πακέτα των προιόντων Benelica , τα οποία αποτελούνται από το ενυδατικό καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου και την συλλεκτική κρέμα ματιών σε απίστευτη τιμή!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Από τις 17 έως 19-12-2019 ο ” Αη Βασίλης” Τσιούτσιας έρχεται με ένα σούπερ δώρο! Ένας φοβερός διαγωνισμός, όπου μια τυχερή θα κερδίσει ένα χειροποίητο βραχιόλι μετά από κλήρωση με κάθε αγορά καλλυντικών Benelica. Και φυσικά, όλες παίρνετε δώρο το κερί αρωματοθεραπείας με άρωμα κανέλα της εταιρίας Benelica. Καλές γιορτές!!

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.