Αγάπησε το σώμα σου και σεβάσου το όπως τον εαυτό σου.

Κοιλιά, Το Σώμα, Θερμίδες, Διατροφή, Άσκηση, Λίπος

Όταν φτάνει η περίοδος του καλοκαιριού, το μεγαλύτερο άγχος πολλών γυναικών είναι πώς θα κάνουν την εξόρμηση τους στις παραλίες, καθώς νιώθουν ανικανοποίητες με το σώμα που διαθέτουν. Αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως ουδείς τέλειος και αψεγάδιαστος, με αποτέλεσμα να σπεύδουν στα γυμναστήρια και να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε μια διαρκή ψυχολογική πίεση για να χάσουν το περιττό βάρος . Όπως και αν είναι μια γυναίκα, είτε αδύνατη είτε με κάποια παραπανίσια κιλά, το σημαντικό είναι να αγαπάει το σώμα της και να μην ντρέπεται γι αυτό. Το πρωτεύον για να αγαπήσεις το σώμα σου είναι να μην το υποτιμάς και να μην μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης με άλλα. Πρέπει να αποδεχτείς την μοναδικότητα του και να λατρέψεις κάθε του τυχόν ατέλεια.

Αφαιρέσετε, Απώλεια Βάρους, Slim

Aν έχεις αρκετά περιττά κιλά προσπάθησε να τα χάσεις για το καλό σου και όχι για τους άλλους. Βελτίωσε την υγεία σου με καθημερινή άσκηση που μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμα σου και διαμόρφωσε την εικόνα του σώματος σου όπως εσύ θέλεις πραγματικά χωρίς να σκέφετεσαι τη γνώμη των άλλων. Αγάπησε το σώμα σου γιατί μόνο εσύ μπορείς και να θυμάσαι πως η πραγματική ευτυχία δεν κρύβεται πίσω από ένα τέλειο σώμα αλλά στην καρδιά και στην εσωτερική ισορροπία.

Kokeshi, Μήνυμα, Μου Αρέσει Το Σώμα Σας

Εξάλλου όσοι γνωρίζουν την αληθινή ομορφιά λένε πως μερικές φορές οι ατέλειες σε ξεχωρίζουν και σου προσδίδουν μεγαλύτερη ελκυστικότητα και χάρη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia