Αυτοπεποίθηση με άρωμα γυναίκας.

Το “να πιστεύεις στον εαυτό σου”, είναι μια φράση και κατ’ επέκταση μια έννοια χιλιοακουσμένη,η οποία αφορά τη λεγόμενη αυτοπεποίθηση, την οποία ακούμε συχνά αλλά για κάποιους λόγους πολλές γυναίκες αδυνατούν να νιώσουν. Σημαντικός παράγοντας της αυτοπεποίθησης είναι η αυτοεκτίμηση, όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, νιώθεις μια ανωτερότητα την οποία δε μπορείς να αιτιολογήσεις και η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας μια γυναίκα να νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της, να πατάει γερά στα πόδια της, καθώς αυτό το προνόμιο μπορεί να της εξασφαλίσει μια επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή. Εν αντιθέσει, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, δύναται να σε εγκλωβίσει σε μια κατάσταση η οποία λειτουργεί ανασταλτικά στο ενδεχόμενο μιας προσωπικής σχέσης, διότι δεν έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς τι πραγματικά αξίζεις και θέλεις, όπως και να προφυλαχτείς από μια αρρωστημένη σχέση η οποία σε φθείρει ψυχολογικά.

Η γυναίκα με αυτοπεποίθηση κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον και προκαλεί θαυμασμό διότι δεν ασχολείται με το αν θα μπορούσε να γίνει ερωτεύσιμη και ελκυστική, μιας και το θεωρεί δεδομένο, δε διακατέχεται από ανασφάλειες στις σχέσεις της και έχει το θάρρος να παραδεχτεί τα λάθη της που την οδήγησαν σε μια ενδεχομένως αποτυχημένη σχέση και ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα για το καλό της.

Δεν καταπιέζει τα “θέλω” της, γνωρίζει τις πρωταρχικές της ανάγκες και δεν παραμελεί τον εαυτό της. Θέτει προσωπικούς στόχους και δε διστάζει να ρισκάρει καθώς δε φοβάται την αποτυχία. Στις γνωριμίες της δεν προσπαθεί να επιδείξει τον εαυτό της, παρά με τη δυναμικότητα και την εξυπνάδα της, αφήνει τους άλλους να διαπιστώσουν πόσο ξεχωριστή είναι. Και να θυμάσαι…με το να αισθάνεσαι ακαταμάχητη και αισθησιακή, σίγουρα θα αποτελέσεις πόλο έλξης και θαυμασμού πολλών ανδρών, διότι στη θηλυκή γοητεία δε γίνεται να μην υποκύψεις.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia