Γυναίκες στο βάθρο των νικητών!

Η εκδήλωση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ANANTI RESORT. Οι διοργανωτές της ξεχωριστής εκδήλωσης για την γυναίκεια ηγεσία στα Τρίκαλα πέτυχαν το στόχο τους, να αναδείξουν τις γυναίκες ορόσημο, οι οποίες αποτελούν παραδείγματα ψυχής, μυαλού και καρδιάς!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας εκατοντάδες εκπρόσωποι του ωραίου φύλλου παρέστησαν στη γέννηση ενός νέου ετήσιου θεσμού, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Γυναικεία Ηγεσία σε τρεις θεματικούς κύκλους:

Στον χώρο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Στον χώρο της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Στον χώρο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οι διοργανωτές επιθυμούν να επαναφέρουν την έννοια της αριστείας στην κοινωνία σε μία εποχή που αντί να την ενισχύει, την οδηγεί σε μια εξίσωση προς τα κάτω, αρνούμενη να δεχτεί πρότυπα που αξίζει να αναδειχθούν και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Τη λαμπρή εκδήλωση παρουσίασε ο κ.Γιώργος Γαμπιεράκης, οποίος προσφάτως ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, εξάροντας την ικανότητα της να διακρίνεται εξίσου ικανοποιητικά σε όλους τους τομείς.

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού ανέλαβαν 3 Τρικαλινές Κυρίες που ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Πρόκειται για τις κυρίες Κορίνα Λιούτα Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού, την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου Εκδότρια του WHO is WHO «Γυναίκες Ηγέτες» και την Αλεξάνδρα Τάμπου Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού «Trikala Idees».

Την κριτική επιτροπή στελέχωσαν επίσης 4 εκδότες και ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ, οι κύριοι Χρήστος Πίσσας, Χρήστος Κοντός, Δημήτρης Κρούπης και Γκιάτας Ευάγγελος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia