Η Έρη Μαυρογιάννη και η φωτογράφος της καρδιάς της.

Σε συγγραφικό οίστρο βρίσκεται η πάντα ανήσυχη καλλιτεχνικά συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη, η οποία έχει στα σπάργανα το νέο της βιβλίο το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της βιβλίου με τίτλο “Το μήλο της Εύας”, το οποίο η Έρη παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, μέσα από μια διαδραστική θεατρική, μουσικοχορευτική εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν φορτσάρει ξανά. Ο φακός του trikalafocus την απαθανάτισε να πίνει το καφεδάκι της σε πολυσύχναστη καφετέρια της πόλης μας, παρέα με την ταλαντούχα ανερχόμενη φωτογράφο της καρδιάς της, την Ζίνα Καλέμη, η οποία τυγχάνει να είναι και ξαδέρφη της. Πρόκειται για μια καλλιτέχνη με εξαιρετική αντίληψη στην τέχνη της φωτογραφίας και με ιδιαίτερο ταλέντο και αδυναμία στα τοπία της φύσης. Η Ζίνα είναι το άτομο που η Έρη εμπιστεύεται απόλυτα στη δουλειά της και που κάλυψε το backstage του εξωφύλλου της για το βιβλίο “Το μήλο της Εύας” καθώς και την παράσταση. Όπως μας αποκάλυψε η αγαπημένη μας Τρικαλινή συγγραφέας, μια νέα συνεργασία έρχεται στο μέλλον με τη νεαρή φωτογράφο για ένα νέο εξώφυλλο λογοτεχνικού βιβλίου και ο λόγος που την προτιμά είναι καθαρά αντικειμενικός και όχι συγγενικός, όπως τονίζει η επιτυχημένη συγγραφέας, καθώς η Ζίνα εκτός από ταλαντούχα, είναι και μια προσωπικότητα συγκροτημένη, με πλήρη συνείδηση στην τέχνη της φωτογραφίας.

Όσο για το νέο βιβλίο της Έρης… μας εξομολογείται πως πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ πραγματικών γεγονότων, όπου είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς κατάστασης οικογενειακής βίας. Το προσμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία και είμαστε σίγουροι ότι θα μας καθηλώσει για άλλη μια φορά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia