Μυστικά ομορφιάς από την αισθητική σύμβουλο Λίλα Κατσιούλα (φωτο)

Ένα ξεχωριστό και άκρως επιτυχημένο απογευματινό με λαμπερά χαμόγελα και διάθεση για ομορφιά, ήταν εκείνο της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου, στην αίθουσα “ΑΙΓΛΗ” του ξενοδοχείου Πανελλήνιον, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της εταιρείας καλλυντικών Yves Rocher.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η χαμογελαστή και αναλυτική αισθητική σύμβουλος ομορφιάς, Λίλα Κατσιούλα, με εξειδίκευση στο επαγγελματικό μακιγιάζ και την αισθητική άκρων, στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκαν οι προσκεκλημένες κυρίες με μεγάλη χαρά.

Η γαλλική εταιρεία Yves Rocher πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στην φυτική κοσμετολογία έχοντας κερδίσει διεθνή βραβεία για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Τα καλλυντικά είναι απολύτως φυτικά, χωρίς χρωστικά και parabens, υποαλλεργικά με ημερομηνία λήξεως, κριτήρια που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα τους.

Σκοπός της εκδήλωσης, της οποίας την πρωτοβουλία είχε η Λίλα, ήταν η ενημέρωση των καλεσμένων για τα προϊόντα ομορφιάς της Yves Rocher, τις οποίες περίμεναν πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς, καθώς είχαν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν μια δωρεάν περιποίηση προσώπου, δωρεάν μακιγιάζ καθώς και ανάλυση δέρματος από τις κυρίες Ελευθερία Γεωργίου, Βίκυ Γκόβαρη και Ευαγγελία Τζιώρα.

Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με τυχερή την κα. Ηρώ Αναστασίου, η οποία κέρδισε ένα υπέροχο άρωμα Ναture της Yves Rocher.

Η αισθητικός Λίλα Κατσιούλα και οι συνεργάτιδες της ευχαριστούν θερμά όλες τις κυρίες που παρευρέθησαν στο χθεσινό απογευματινό event και τις τίμησαν με την παρουσία τους.

Ρεπορτάζ & φωτογραφία: Μαρία Κοντογιάννη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia