Πώς να αντιμετωπίσουμε την εποχική τριχόπτωση.

Και δεν μας έφτανε η ταλαιπωρία των μαλλιών μας από την θάλασσα και τον ήλιο την οποία διαπιστώνουμε επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την φθινοπωρινή τριχόπτωση, η οποία κάνει την εμφάνιση της μέσα στον Σεπτέμβριο και η αλήθεια είναι πως μας πιάνει ένας πανικός εκεί που βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας και ξαφνικά διαπιστώνουμε να μένουν τούφες μαλλιών πάνω στην βούρτσα. Ψυχραιμία κορίτσια!

Selection of healthy fat sources. Selection of healthy fat sources. Top view. Fat - Nutrient Stock Photo

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία διαρκεί λίγες εβδομάδες, εντούτοις υπάρχουν λύσεις , οι οποίες μπορούν όχι απλά να μειώσουν την απώλεια των μαλλιών αλλά και να τα διατηρήσουν δυνατά και λαμπερά. Μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά οξέα είναι απαραίτητη για τη λάμψη των μαλλιών σας.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με flatlay, βούρτσα, βούρτσα κατσαρώματος, βούρτσα μαλλιών

Περιόρισε το styling το οποίο μόνο καλό δεν κάνει, σε μια περίοδο μάλιστα που τα μαλλιά είναι σαφώς ταλαιπωρημένα και αδυνατισμένα. Εν αντιθέσει, ένα καλό κούρεμα θα βοηθούσε να απομακρύνετε τις άκρες των μαλλιών σας, οι οποίες μοιάζουν αδυνατισμένες.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με άνδρας, Άνθρωποι, γκρο πλαν, γυναίκα

Χρήσιμο είναι επίσης να χρησιμοποιείτε μετά το λούσιμο σας μάσκα θρέψης και ενδυνάμωσης ή κάποιο conditioner της αρεσκείας σας, θα βοηθήσει πολύ στην τόνωση της τρίχας. Τέλος προσπαθήστε να μην χτενίζετε συνέχεια τα μαλλιά σας καθώς είναι πολύ επιρρεπή σε κάθε κίνηση, κάτι το οποίο θα λειτουργούσε αρνητικά στην προκειμένη περίπτωση.

10 Γιατροσόφια για να καταπολεμήσεις την απώλεια μαλλιών! | ediva.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia