Ακόμη πιο κοντά στους πολίτες το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Τρικκαίων

η νέα αρχή για το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Τρικκαίων σηματοδότησε συνάντηση των εργαζομένων με τη δημοτική αρχή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων με αφορμή τη μονιμοποίηση 32 εργαζομένων, που εργάζονται για χρόνια στη δομή και πλέον προσλήφθηκαν μέσω του ΑΣΕΠ. Ικανοποιήθηκε έτσι το πάγιο αίτημά τους για εργασιακή αποκατάσταση, ενώ απομένει η ολοκλήρωση διαδικασιών για άλλα 4 άτομα.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ήταν σαφής: «Να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη από τους ανθρώπους». Υπενθύμισε τη σπουδαιότητα του προγράμματος γενικά, και ειδικά την περίοδο της πανδημίας, με την προσφορά υπηρεσιών από το σύνολο των εργαζομένων.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, αναφέρθηκε στη λύση του εργασιακού προβλήματος («τεράστιο», το χαρακτήρισε), στη συμβολή του προέδρου της ΚΕΔΕ σε αυτή την επίλυση, στη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους/τις εργαζόμενους/ες στο σημαντικό αυτό πρόγραμμα. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στη συνέχιση της συνεργασίας με τις υπηρεσίες του Δήμου, για βελτίωση υποδομών και πρόσθετες λύσεις, όπου χρειαστεί.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η διευθύντρια κ. Στ. Πελίγκου και το προσωπικό της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia