Αλλα τέσσερα έργα σε χωριά του Δ. Τρικκαίων

Στο λυκόφως του 2021 τέσσερα χωριά του Δήμου Τρικκαίων «είδαν» εγκρίσεις για έργα στην περιοχή τους. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε την κατακύρωση των αποτελεσμάτων ηλεκτρονικών κληρώσεων (όπως προβλέπει ο νόμος) για έργα σε Πατουλιά, Κ. Ελάτη, Πρόδρομο και Ράξα. Όλα τα έργα θα γίνουν με χρήματα του Δήμου.
Αναλυτικά τα έργα ανά χωριό:
Πατουλιά – Ανάπλαση πλατείας

Πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Πατουλιάς», με προϋπολογισμό 10.000 € με ανάδοχο την εταιρεία «Ν. ΠΑΠΟΥΤΕΣ – Κ. ΜΕΓΓΟΣ Ο.Ε.».
Το έργο αφορά σε αναμόρφωση της πλατείας, με αποξήλωση των κατεστραμμένων πλακών και αντικατάστασή τους με νέες, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα για κατοίκους και επισκέπτες.

Κ. Ελάτη – Εργα στο κοιμητήριο

Το έργο ονομάζεται «Εργασίες περίφραξης νεκροταφείου Τ.Κ. Κάτω Ελάτης» προϋπολογισμού 7.250€ και το ανέλαβε η εταιρεία «ΛΥΚΑΩΝ Ε.Ε.».
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση της υπάρχουσας περίφραξης του νεκροταφείου, καθώς και τσιμεντόστρωση τμημάτων εντός του κοιμητηρίου.

Πρόδρομος – Οδοποιία

Πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας εσωτερικής οδοποιίας οικισμού κοινότητας Προδρόμου» προϋπολογισμού 15.000 €  με ανάδοχο την εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» .
Το έργο αφορά στην εκ νέου διαμόρφωση και συντήρηση της ασφάλτου σε δρόμους του χωριού, με τις κατάλληλες και απαραίτητες εργασίες.

 Ράξα – Ανάπλαση πλατείας

Το έργο ονομάζεται «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας κοινότητας Ράξας» με προϋπολογισμό 8.000 € (με ΦΠΑ) και ανάδοχο την εταιρεία «ΚΩΤΟΥΛΑ ΜΑΡΚΟ ΙΩΑΝΝΗ»

Οι εργασίες περιλαμβάνουν:

– Ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα

– Απομάκρυνση περιπτέρου

– Αντικατάσταση πλακόστρωσης όπου απαιτείται

– Δημιουργία πεζοδρομίου στη στάση απέναντι της πλατείας  

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia