Ανακοίνωση ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Κακοκαιρία Daniel

Ανακοίνωση ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Κακοκαιρία Daniel

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι η  εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων με την ονομασία Dαniel στη Περιοχή Αδείας Περιφέρεια Θεσσαλίας  έχει  επηρεάσει  τμήματατου δικτύου διανομής κατά κύριο λόγο στο Νομό Μαγνησίας, στην περιοχή του Βόλου, την περιοχή της νέας Αγχιάλου και σε ορισμένες γειτονικές περιοχές.

Η  Εταιρεία ανακοινώνει τα κάτωθι:

Η δομή Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των φαινομένων και καθ’ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης τους,  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος.

  • και προβαίνει σε προληπτική απομόνωση και αποσυμπίεση τμημάτων αγωγών και εγκαταστάσεων του δικτύου διανομής όπου κρίνεται απαραίτητο. Από τις επεμβάσεις του τεχνικού προσωπικού διακόπτεται προσωρινά η παροχή σε περιορισμένο αριθμό τελικών  καταναλωτών.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με στόχο την ασφάλεια του δικτύου και των εγκαταστάσεων, την δημόσια ασφάλεια και την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του δικτύου διανομής, αποκαθιστώντας τα προβλήματα που προκύπτουν τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τονίζεται ότι έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός απόκρισης της Εταιρείας από το σύνολο της Οργανωτικής Δομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε συμβάντος.

Επισημαίνεται ότι το τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ (10302) λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αναφορικά με την εξέλιξη των συμβάντων.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia