Δήλωση υποψηφιότητας της Αικατερίνης Ζτρίβα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Και η Κατερίνα Ζτρίβα, μια νέα κοπέλα με διάθεση για πολλή δουλειά και προσφορά στον τόπο εντάσσεται τον συνδυασμό του Λευτέρη Αβραμόπουλου «Δύναμη Ευθύνης». «Η Καλαμπάκα και τα χωριά του Δήμου μας έχουν τεράστιες δυνατότητες» λέει «χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα σαν αυτό που ξεδιπλώνει μέρα με τη μέρα ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με στόχο να τα αλλάξουμε όλα, να τα πετύχουμε όλα και να δώσουμε προοπτική στις νεότερες γενιές. Πορευόμαστε με τόλμη και επιδιώκουμε μια νέα αρχή».

Αικατερίνη Ζτρίβα

Βοηθός Φαρμακείου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Κατερίνα Ζτρίβα είναι γεννημένη το 1997. Είναι η δευτερότοκη κόρη του Ανδρέα Ζτρίβα και της Μαργαρίτας Παπασωτηρίου. Κατάγεται από την Ασπροκκλησιά της δημοτικής ενότητας Χασίων.

Αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας , ολοκληρώνει με επιτυχία το ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας και συγκεκριμένα την ειδικότητα Βοηθού Φαρμακείου , επάγγελμα το οποίο και ασκεί τα τελευταία  πέντε έτη , απασχολούμενη σε φαρμακεία της πόλης της Καλαμπάκας.

Παράλληλα , όντας άτομο δραστήριο , ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, πεδίο στο οποίο μάλιστα έχει διακριθεί αρκετές φορές τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, σημειώνοντας αξιόλογες επιτυχίες.

Έχει διατελέσει γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος στις αυτοδιοικητικές  εκλογές. Η αγάπη της για το χωριό της με το οποίο τη συνδέουν ισχυροί δεσμοί , αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό που την οδήγησαν να κατέλθει ως υποψήφια. Θεωρεί μείζονος σημασίας την αποκατάσταση βασικών σημείων του χωριού της τα οποία και χρήζουν άμεσης  παρέμβασης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia