Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Γεωργέ και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα από την περιοχή του Καστρακίου ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. Πρόκειται για τη Ελένη Γεωργέ, μια νέα,  εργαζόμενη μητέρα.  «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και γενικότερα τον Δήμο Μετεώρων» λέει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα, ελπίδα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται αφενός από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά καιαφετέρου από νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας η χάραξη μιας νέας πορείας στην οποία οι γυναίκες θα αποτελούν ενεργά μέλη».

Ελένη Γεωργέ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ελένη (Λένα) Γεωργέ είναι γεννημένη το 1980 και κατάγεται από το Καστράκι Καλαμπάκας. Είναι μητέρα δύο παιδιών , της Μαρίας και του Γιώργου.

Έπειτα από την αποφοίτηση της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισάγεται μέσω πανελλήνιων εξετάσεων στη Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας καταφέρνοντας να διακριθεί αποκτώντας δύο υποτροφίες.

Στη συνέχεια, ξεκινάει η εργασιακή της πορεία. Αρχικά, και για περίπου δέκα συναπτά έτη, εργάζεται στο τμήμα των πωλήσεων και της παραγωγής, σε οικογενειακήεπιχείρηση στην Καλαμπάκα. Ακολούθως απασχολείται στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης  της Καλαμπάκας καθώς και στο Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών Μετεώρων, στο Καστράκι. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης μας ως υπάλληλος υποδοχής.

Η επιμόρφωσή της συνεχίζεται ακόμη και σήμερα καθώςπαρακολουθεί σεμινάρια αυτοβελτίωσης και θετικής ψυχολογίας ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένη σύμβουλος αισθητικής και ομορφιάς, γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Η αγάπη της για το χωριό της και για την πόλη της Καλαμπάκας γενικότερα, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος και η πεποίθηση ότι οι γυναίκες  μπορούν να προσφέρουν εξίσου στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου,  είναι οι βασικοί παράγοντες που την ώθησαν να κατέλθει  πρώτη φορά ως υποψήφια!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia