Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Βαΐου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Βαΐου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Μία ακόμη δραστήρια γυναίκα, μητέρα και εργαζόμενη, η Χριστίνα Βαΐου εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής, με όρεξη για δουλειά οφείλουμε όλοι να συμπαραταχθούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας» δηλώνει: «Με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Δήμος Μετεώρων μπορεί να αναδειχθεί σε  αρωγό και πρωταγωνιστή των εξελίξεων τόσο σε τοπικό όσο και πανελλήνιο επίπεδο».

Χριστίνα Βαΐου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Χριστίνα Βαΐου γεννήθηκε το 1990  στο Καλονέρι Τρικάλων και είναι κόρη του Πατρός Αποστόλη Βαίου. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ντόβα, ιδιωτικό υπάλληλο, με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο και έχουν ένα γιό.

Μετά την αποφοίτησή της από το Τεχνικό Λύκειο, εργάστηκε για περίπου ένα χρόνο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής μας και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα όπου εργάστηκε για έξι συναπτά έτη σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ως υπεύθυνη τμήματος, όπου και σταμάτησε λόγω μητρότητας.

Την συνδέουν ισχυροί δεσμοί τόσο με τη γενέτειρά της, όσο και με το χωριό του συζύγου της καθώς η αγάπη για τον τόπο της, η προσφορά και η διάθεση για βοήθεια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διέπουν το χαρακτήρα της.

Θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας πορεία! Να μεταβούμε από την παθητικότητα και τη στασιμότητα του σήμερα, στην αλλαγή και την αναβάθμιση, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, πάνω στις οποίες οι νέοι άνθρωποι θα στηριχτούν δουλεύοντας για ένα καλύτερο μέλλον!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia