Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Λιόντα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δήλωση υποψηφιότητας του Γεωργίου Λιόντα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ο επί 13 συνεχόμενα χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Καλομοίρας Γεώργιος Λιόντας συνεχίζει την αυτοδιοικητική του διαδρομή και κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου. «Πιστεύω» λέει «ότι τα χωριά μας αξίζει και πρέπει να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο  και είμαι διατεθειμένος να συμβάλω τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή».

Γεώργιος Λιόντας

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Γεώργιος Λιόντας του   Αθανασίου  είναι γεννημένος το 1955. Κατάγεται  από την Καλομοίρα της δημοτικής ενότητας Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων όπου και ζει μόνιμα.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια ξεκινάει η εργασιακή του πορεία, η  οποία επικεντρώνεται αρχικά σε οικοδομικές εργασίες. Ακολούθως, και για 28 συναπτά έτη (από το 1980 έως και το 2008 ) εργάστηκε στο Δασαρχείο Καλαμπάκας ως εποχιακός υπάλληλος.

Αποτελεί ενεργό μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Καλομοίρας «Η Αγία Παρασκευή».

Η αγάπη του  για το χωριό του, το μεράκι και η διάθεση για προσφορά σε όποιον και όπου χρειάζεται είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τον διέπουν. Δεν είναι τυχαίο  άλλωστε το γεγονός ότι  το 2010 εκλέχτηκε για πρώτη φορά  πρόεδρος της Καλομοίρας, αξίωμα το οποίο υπηρετεί  μέχρι και σήμερα με πίστη, ζήλο και αφοσίωση. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ως «τον πρόεδρο της καρδιάς» όλων των συγχωριανών του!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia