Δήλωση υποψηφιότητας του Νικολάου Χολέβα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα, κατέρχεται υποψήφιος και εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης». «Ο Δήμος Μετεώρων χρειάζεται νέους και δημιουργικούς ανθρώπους» υποστηρίζει ο ίδιος, «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει τη διάθεση, έχει τις γνώσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει και την εμπειρία για να πάει τον τόπο μας μπροστά. Προχωράμε λοιπόν μαζί του σ’ αυτή την πορεία, με σκοπό την οριοθέτηση μιας νέας αρχής, πιο πρωτοπόρας και δημιουργικής για τον Δήμο Μετεώρων».

Νικόλαος Χολέβας

Αστυνομικός

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Νικόλαος Χολέβας με καταγωγή από την Μεγάλη Κερασιά , είναι γεννημένος το 1993. Είναι ο δευτερότοκος γιος του Ιωάννη Χολέβα νυν προέδρου της Μεγάλης Κερασιάς.

Με το πέρας της φοίτησής του στο Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας και έχοντας αποκτήσει το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων εισέρχεται στο ΤΕΙ Λάρισας και συγκεκριμένα στον κλάδο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, τον οποίο και ολοκληρώνει με επιτυχία. Ακολούθως, και για 3 συναπτά έτη, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία των Τρικάλων με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Το 2019 εισέρχεται στην Ελληνική Αστυνομία, όπου και υπηρετεί έως και σήμερα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν ένα στοίχημα, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι για να παραμείνουν τα χωριά μας ζωντανά, είναι απαραίτητη η συνεισφορά και η συμβολή νέων ανθρώπων με όραμα, πίστη και ελπίδα για το μέλλον. Θεωρεί μάλιστα τον εαυτό του ιδιαίτερα τυχερό , καθώς έχει στο πλευρό του ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, τον πατέρα του , ο οποίος θα σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθειά του αυτή!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia