Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Βλαχάβα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Βλαχάβα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ο Χρήστος Βλαχάβας, εκλεγμένος πρόεδρος της κοινότητας Καστανιάς, κατέρχεται υποψήφιος με τη «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Η αγάπη και η  πίστη για τον τόπο του καθώς και η πεποίθησή του ότι το χωριό του μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο του έδωσαν το έναυσμα.  «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ώστε αυτός ο τόπος να αλλάξει μορφή, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί  με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο επικεφαλής και την έμπειρη ομάδα στελεχών που στέκεται δίπλα του» λέει.

Βλαχάβας Χρήστος

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρήστος Βλαχάβας  με καταγωγή από την Καστανιά Καλαμπάκας, είναι γεννημένος το 1972. Είναι παντρεμένος  με   την Ευθυμία Μανάκου με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο , τον Ελευθέριο.

Τα παιδικά του χρόνια έζησε και μεγάλωσε στο χωριό του, όπου και φοίτησε μέχρι το Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο και το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας. Αμέσως μετά ξεκινάει η επαγγελματική του πορεία, η οποία αφορά αρχικά την ενασχόλησή του, σε συνεργασία με τον πατέρα του, με την μετατόπιση και μεταφορά ξυλείας από απότομες πλαγιές των δασών, διατηρώντας και αναβιώνοντας το επάγγελμα του ‘’Κερατζή’’. Από το 1995- 2015 διατηρεί την δική του επιχείρηση με ξυλουργικές εργασίες στην περιοχή ‘’Μυλοπόταμος΄΄ της Καστανιάς. Έκτοτε έως και σήμερα, εργάζεται ως υλοτόμος, εξυπηρετώντας τα χωρία του συμπλέγματος Ασπροποτάμου και της κοινότητας Καστανιάς καθώς είναι γνώστης της ευρύτερης δασικής περιοχής.

Η αγάπη του και η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει τις ρίζες της αρκετά χρόνια πριν και μάλιστα ξεκινάει από το 2014, όπου κατήλθε πρώτη φορά  υποψήφιος. Το 2019 εκλέχτηκε πρόεδρος της Καστανιάς, αξίωμα το οποίο υπηρετεί μέχρι σήμερα με πίστη, ζήλο και αφοσίωση καθώς πιστεύει ότι τα χωριά μας αξίζει και πρέπει να εξελιχθούν και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συμβάλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia