Ενημέρωση για ΚΑΡΠΑ – απινιδωτή σε εργαζόμενους/ες του Δ. Τρικκαίων

Νέα ενημερωτική δράση στον Δήμο Τρικκαίων για αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Αυτή τη φορά με επίδειξη ΚΑΡΠΑ, σε εργαζόμενους/ες της Δ/νσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Τρικκαίων. Την ενημέρωση με επίδειξη ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή, πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας – τομέας Τρικάλων, που την αποτελούσαν οι κ.κ. Ιφιγένεια Μπάτζιου, Νίκος Βράντζας, Βασίλης Ρακοβίτης, πληρώματα ασθενοφόρου – διασώστες.
Στο Πνευματικό Κέντρου Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» οι εργαζόμενοι/ες του Δήμου έμαθαν για την πραγματοποίηση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και τη χρήση του απινιδωτή, με αναλυτική ενημέρωση, από τους διασώστες.
Η δράση αυτή είναι η δεύτερη, μετά την ενημέρωση για θέματα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης κινδύνων σε κτήρια και χώρους της ίδιας διεύθυνσης του Δήμου Τρικκαίων, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους.

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας τόνισε ότι η δράση «έχει ως στόχο να παραμείνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας ενημερωμένοι για θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών. Εχουμε εξοπλίσει πολλά δημοτικά κτήρια και χώρους με απινιδωτή, προχωρήσαμε σε εξειδικευμένη ενημέρωση για τη χρήση του, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη».
Ο κ. Λάππας ευχαρίστησε παραλλήλως το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τη συνδρομή του και τη συνεχή συνεργασία για τα θέματα της ΚΑΡΠΑ.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia