Ευχαριστήριο προέδρου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανασίου Γ. Δημητρίου προς όσους συμμετείχαν στο πένθος του

Θερμά Σας ευχαριστώ για την ολόψυχη συμμετοχή Σας στο οικογενειακό μας πένθος. H παρουσία Σας στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου πατέρα της Συζύγου μου, Αποστόλου Τσιούμα, ήταν πολύ παρηγορητική και στηρικτική στην ανθρωπίνως δύσκολη στιγμή του πένθους μας.

Οι ολόθερμες προσευχές σας, για την αιώνια ανάπαυση του, «ἐν σκηναῖς δικαίων καί ἐν χώρᾳ ζώντων», είναι βεβαιωτικές της αληθινής αγάπης Σας προς εκείνον, προς την ελαχιστότατα μου και προς όλα τα μέλη της οικογένειας μου, γι’ αυτό και από όλους μας έχετε, μαζί με τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο για τις πατρικές και συλλυπητήριες ευχές  που έστειλε προς την οικογένεια μας, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης π. Λάμπρο Κολώνα  για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία καθώς και  τον Γραμματέα της Μητροπόλεως και προϊστάμενο του ναού  π. Γεώργιο Γραδούλας.

Επίσης αισθάνομαι  βαθιά συγκίνηση και απέραντη ευγνωμοσύνη να ευχαριστήσω την πλειάδα των Συναδέλφων Ιεροψαλτών, που  με τις κατανυκτικές και μελωδικές τους φωνές έψαλαν κατά την εξόδιο ακολουθία. Τους εύχομαι ολοκαρδίως  υγεία, μακροημέρευση και βιωτή μετά φόβου Θεού, Πίστεως και αρετής.

Αθαναάσιος Γ. Δημητρίου

Msc Θεολογίας

Πρόεδρος Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων 

Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia