Ο Θανάσης Κωστάκης μαζί με τον Κώστα Μαράβα

Ο Θανάσης Κωστάκης μαζί με τον Κώστα Μαράβα

Ο Κωστάκης Αθανάσιος του Ηλία γεννήθηκε στην Παλαιοκαρυά του Δήμου Πύλης και μένει μόνιμα στην Πύλη. Είναι παντρεμένος με την κα Βασιλεία Πατζιατζή και έχουν  δύο παιδιά.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο των ζωοτροφών και παρασκευασμάτων.

Με πλούσια αυτοδιοικητική πείρα. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών   Διοικητικών Υπηρεσιών κατά την διετία 2017 – 2019.

Ο Κωστάκης Αθανάσιος δήλωσε… «ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σ’ αυτό τον τόπο αρκετές δεκαετίες και έχω άποψη για τη συνολική του πορεία. Η συνεισφορά του Δημάρχου Κώστα Μαράβα στην αλλαγή της εικόνας όλου του δήμου, αποτέλεσε και την αφορμή να προσφέρω κι εγώ τις δυνάμεις μου  στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Επειδή υπάρχει όραμα, πείρα, θέληση και αποτελεσματικότητα».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… «ο Κωστάκης Αθανάσιος είναι  άνθρωπος της πολυεπίπεδης προσφοράς. Ικανός συνεργάτης, με άποψη και πρακτική προσέγγιση των προκλήσεων. Υπεύθυνος και αποτελεσματικός, προσόντα που τον καθιστούν άξιο αναφοράς.  Γνωρίζει τα «πρέπει» και τα «θέλω» της περιοχής και των συνδημοτών του. Του εύχομαι καλή δύναμη».  

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia