Θανάσης Λιούτας: Διευκρινίσεις για τη δυνατότητα λήψης συνδεδεμένης ενίσχυσης για κτηνοτροφικά φυτά, όπως αραβόσιτος,  κριθάρι, ψυχανθή, μηδικής κτλ.

Θανάσης Λιούτας: Διευκρινίσεις για τη δυνατότητα λήψης συνδεδεμένης ενίσχυσης για κτηνοτροφικά φυτά, όπως αραβόσιτος,  κριθάρι, ψυχανθή, μηδικής κτλ.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, Θανάσης Λιούτας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμόδιους παράγοντες για κάθε ζήτημα, το οποίο αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας.

Μέσω ενημέρωσης που δέχτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενημερώνει από την πλευρά του όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς, σχετικά με τη δυνατότητα λήψης συνδεδεμένης ενίσχυσης για κτηνοτροφικά φυτά, όπως αραβόσιτος, κριθάρι, ψυχανθή, μηδικής κτλ και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενσίρωμα ως ζωοτροφή:

  1.     Κάθε καλλιέργεια φυτικής παραγωγής που προορίζεται για ζωοτροφή και  προβλέπεται να λαμβάνει συνδεδεμένη ενίσχυση και αφορά ιδιοπαραγωγή και κατανάλωση από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους, θα λαμβάνει συνδεδεμένη ενίσχυση με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας που θα ισχύσουν.

       2.      Για τις περιπτώσεις που η φυτική παραγωγή των συγκεκριμένων καλλιεργειών γίνει ενσίρωμα  ώστε να καταναλωθεί ως ζωοτροφή, θα τυγχάνει συνδεμένης ενίσχυσης με τον καθορισμό ελέγχου  απόδειξης της χρήσης για επιλεξιμότητα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia