Θανάσης Λιούτας: Η κοινωνία αναγνωρίζει τη βούληση και το σχέδιο για ανάπτυξη – Επιλέγει αποφασιστικά τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θανάσης Λιούτας: Η κοινωνία αναγνωρίζει τη βούληση και το σχέδιο για ανάπτυξη – Επιλέγει αποφασιστικά τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Έχουμε εργαστεί σκληρά και σκληρά θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη παντού. Για στήριξη. Για ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος. Πάντα δίπλα στον πολίτη. Πάντα με πρόταγμα και με πολιτική για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας.

Ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιούνη εξέπεμψε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, Θανάσης Λιούτας, από τη συχνότητα του Ράδιο Ζυγός, το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου.

«Στις 21 Μαΐου, η κοινωνία μας έδωσε μια σαφή και καθαρή απάντηση στο ερώτημα, «Μπροστά ή Πίσω;» Η κοινωνία μας επιλέγει το Μπροστά, ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς εμείς το «Μπροστά» το κάναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη με τις πολιτικές μας. Η κοινωνία γνωρίζει. Η κοινωνία αναγνωρίζει και ξέρει ότι με τις πολιτικές μας πάντοτε θα θέτουμε την πατρίδα και κάθε μέρος της χώρας μας, σε τροχιά ανάπτυξης, προόδου και προκοπής», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι την κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει τις επισκέψεις και τις περιοδείες του, πάντα στο πλευρό της τοπικής μας κοινωνίας και οικονομίας. Με το πέρας της συνέντευξης, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα, όπου και συνομίλησε με τους παραγωγούς, τους πωλητές και όλους τους συμπολίτες μας.

«Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, οδηγεί σε αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Σε μια Κυβέρνηση που με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, θα εργάζεται για την προκοπή όλων των πολιτών. Για την πρόοδο και την ευημερία όλων των γενιών», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας για ακόμη μια φορά στις συζητήσεις με τους συμπολίτες μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia