Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
–  προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου εκτελεστούν εργασίες σκυροδέτησης οικοδομής στη συμβολή των ενταύθα οδών Έλληνος και Παλαντζά, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24/05/2023 και ώρες 07:00-15:00:

Α) Στην οδό Έλληνος και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Δευκαλίωνος έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Παλαντζά.

Β) Στην οδό Παλαντζά και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Κατσιμήδου έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Θεοτοκοπούλου.

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος της Ε.Ο. Τρικάλων-Άρτης η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) φάσεις από την Τρίτη 23/05/2023 έως και τη Δευτέρα 29/05/2023 καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο των ημερών αυτών στα κάτωθι τμήματα:

α) Α΄ ΦΑΣΗ: Στένωση του οδοστρώματος περιμετρικά της κεντρικής νησίδας (σταγόνας) επί της Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτης, που βρίσκεται στον κόμβο μετά τη σήραγγα Αγίας Κυριακής με κατεύθυνση προς την Άρτα.

β) Β΄ ΦΑΣΗ: Στένωση του οδοστρώματος στον ανωτέρω κόμβο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας επί της Ε.Ο. Τρικάλων-Άρτης με κατεύθυνση προς Τρίκαλα.

– ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων:

α)  σε τμήμα της οδού Γαριβάλδη,

β) σε τμήμα της οδού Τρικούπη,

από 22-05-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia