Νέα υποψηφιότητα για  τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Νέα υποψηφιότητα για  τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Ο Μπατσικώστας Αθανάσιος του Ευαγγέλου Απόστρατος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, γεννήθηκε στην Παλαιοκαρυά Τρικάλων όπου μένει μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Χαρούλα Μανώλη από τον Άγιο Βησσαρίωνα και έχουν τρία παιδιά. Το 1998 με την βοήθεια και συνδρομή των κατοίκων του Χωριού δημιούργησε τον Πολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Παλαιοκαρυάς, όπου ήταν και Πρόεδρος επί 12 χρόνια κάνοντας παρεμβάσεις αξιοποιώντας τις γνωριμίες των Τοπικών και Πολιτικών Φορέων, για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης Πατρίδας του την Παλαιοκαρυά  και γενικότερα του Δήμου Πύλης.

Επίσης συνέβαλε κατά πολύ στην αξιοποίηση της περιοχή με τους πασίγνωστους Καταρράκτες Παλαιοκαρυάς, την δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και άλλα.

Τ0 2010 έως το 2014 ανέλαβε τα ηνία της Κοινότητας Παλαιοκαρυάς όπου διατέλεσε Πρόεδρος και επί πλέον  διετέλεσε στο παρελθόν Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΑΔΥΠ). Εδώ και χρόνια, για την ανάπτυξη της περιοχής της Παλαιοκαρυάς, διατηρεί με την σύζυγό του μια μικρή οικογενειακή Επιχείρηση στην Άνω Παλαιοκαρυά «ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΓΩΓΟΥ».   

Ο Μπατσικώστας Αθανάσιος δήλωσε…. «Η αγάπη  για το Χωριό και ο σεβασμός προς τον Άνθρωπο με  βάζει ξανά στις υπηρεσίες των χωριανών μου και συμπαρατάσσομαι με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» για την περαιτέρω Ανάπτυξη και ευημερία του Χωριού μου και γενικότερα του Δήμου Πύλης. Ευχαριστώ εκ’ των προτέρων και ζητώ την στήριξής σας για τα καλλίτερα  του Χωριού μας αλλά και συνολικά   του Δήμου Πύλης».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει σχετικά… «ο Μπατσικώστας Αθανάσιος μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Με αυτοδιοκητικές και πολιτιστικές ευαισθησίες από τη μακρόχρονη ενασχόλησή του, που είχαν ως γνώμονα την ανάδειξη και την προκοπή του τόπου. Με την ίδια θέρμη μέσα του να προσφέρει για το σύνολο. Του εύχομαι καλή δύναμη».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia