Ο Γιώργος Μπαλογιάννης νέος Συντονιστής στην ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμπάκας

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης του Νέου Συντονιστικού Οργάνου στην ΟΜ Καλαμπάκας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά από την εκλογική διαδικασία, νέος Συντονιστής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μπαλογιάννης και νέα Αν. Συντονίστρια αναδείχθηκε η Βάσω Κωστοπούλου.  

Η ΟΜ Καλαμπάκας θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες και δράσεις έτσι ώστε να αναδεικνύει τα προβλήματα της περιοχής, να παρουσιάζει τις προτάσεις της για την ανάπτυξή της και να καταθέτει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μία δίκαιη κοινωνία, με ισότιμη ανάπτυξη που θα αφορά την κοινωνική πλειοψηφία και με δημοκρατική λειτουργία.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της συναντήθηκε την Τετάρτη με την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπεύθυνη της πολιτικής Γραμματείας για την αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μεταξύ άλλων, συζήτησαν και προγραμμάτισαν το επόμενο διάστημα την διεξαγωγή μίας μεγάλης θεματικής ημερίδας στην Καλαμπάκα, που θα αφορά την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, τα σημαντικά τους προβλήματα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένα εναλλακτικό και επικαιροποιημένο μοντέλο ανάπτυξής τους.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia