Προληπτικές δειγματοληπτικές εξετάσεις στο 303 ΠΕΒ (ΛΑΡΙΣΑ)

Την  Πέμπτη 19 Νοε 2020 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού) επισκέφθηκε το 303 ΠΕΒ, προκειμένου να υποβάλλει προσωπικό του Εργοστασίου σε δειγματοληπτικό έλεγχο για COVID-19.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Λάρισας, στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας σε ένα χώρο όπου καθημερινά εργάζεται μεγάλος αριθμός Συναδέλφων και υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία αυξάνουν την ανησυχία του προσωπικού.

Σε ένα κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη της πανδημίας, η ανάγκη να διαμορφώσουμε μια εικόνα για την ενδεχόμενη διασπορά του ιού στο χώρο του Εργοστασίου και για εκτίμηση της κατάστασης, ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική. 

Συνολικά έγιναν λήψεις σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 51 ατόμων (Πολιτικό & Στρατιωτικό Προσωπικό και Στρατεύσιμοι Οπλίτες), με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και  όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον ΕΟΔΥ για την έγκριση του αιτήματός μας, με ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Ιατρό και επικεφαλής των ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού Θεσσαλίας κ. Ράνια Πινακά και τη Νοσηλεύτρια κ. Φιτσοπούλου Ξανθή για τον άμεσο προγραμματισμό διάθεσης της Κινητής Μονάδας.  

Συγχαρητήρια εκφράζονται επίσης και προς το προσωπικό της Κινητής Ομάδας, για την υψηλή του κατάρτιση και την άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia