Ο Σβάνας Σωτήριος από Λυγαριά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Σε ακόμη μία δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Σβάνα Σωτήριο του Διονυσίου και πορεύονται από κοινού , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Σωτήρης κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Λυγαριά και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός τέκνου.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε…. << Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα συμμετέχοντας στον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον”.

Ως νέος και ενεργός πολίτης επιθυμώ την εξέλιξη….την πρόοδο και την ανανέωση.

Σκοπός της αυτοδιοίκητικής μου ενεργοποίησης είναι η θέλησή μου να βοηθήσω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου και να συμβάλλω στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους και άφθαρτους πολίτες να τραβήξουν μπροστά και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον!

Θέτω λοιπόν και επίσημα τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου! >>

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε σχετικά….  << Ο Σωτήρης είναι ένας αεικίνητος ενεργός πολίτης. Δραστήριος, πρόθυμος, συγκροτημένος, μεθοδικός, με άποψη και επιχειρήματα πάνω στα κοινά. Εργατικός, έντιμος και ευρέως αγαπητός στο χωριό του.

Τον ευχαριστώ θερμά που δέχτηκε να συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Σωτήρης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυγαριάς.Σωτήρη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!>>

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia