Στον αγιασμό του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας ο Θανάσης Λιούτας

Στην τελετή του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά, ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας βρέθηκε στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας. Απευθυνόμενος με έναν σύντομο χαιρετισμό προς τους καθηγητές και τους μαθητές, ο κ. Λιούτας ευχήθηκε η εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθηγητές και μαθητές, καθώς και οι οικογένειές τους, να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία, ασφάλεια, πρόοδο και ψυχραιμία.

Ο Θανάσης Λιούτας σημείωσε ότι η φετινή χρονιά είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε, να μάθουμε να είμαστε ασφαλείς και να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Ταυτόχρονα ο Τρικαλινός βουλευτής σημείωσε ότι η πολιτεία υπήρξε και είναι ένας σπουδαίος αρωγός σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων φέτος. Το ίδιο σπουδαίος αρωγός, όπως πάντα άλλωστε, η πολιτεία θα είναι και σε όλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, υπογράμμισε ο ίδιος στη συνέχεια. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Στον χαιρετισμό του επίσης ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι όλοι μας καλούμαστε να προσαρμοστούμε και να αποδείξουμε ότι η πανδημία δεν μπορεί να απειλήσει την εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόοδο και την κατάκτηση των στόχων των παιδιών μας, ενώ απευθυνόμενος προς τους μαθητές υπογράμμισε την ανάγκη να εφαρμόζουν ορθά και πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μείνουν προσηλωμένοι στο διάβασμα και στο σχολείο.

«Αγαπητά παιδιά, δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από το διάβασμα και τη γνώση, ενώ όλοι μαζί, από τη θέση του ο καθένας μας, θα αποδείξουμε ότι η πανδημία δεν μπορεί να απειλήσει την κατάκτηση της γνώσης».

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia