Υποψηφιότητα Ευάγγελου Ποντίκα ως Τοπικού Συμβούλου στο Φωτεινό: Μαζί για ένα δυναμικό και ευημερούντα κοινοτικό μέλλον.

Υποψηφιότητα Ευάγγελου Ποντίκα ως Τοπικού Συμβούλου στο Φωτεινό: Μαζί για ένα δυναμικό και ευημερούντα κοινοτικό μέλλον.

Ο κ. Ποντίκας  Ευάγγελος είναι ένας αφοσιωμένος και δραστήριος πολίτης της κοινότητας Φωτεινού. Με την ενεργό συμμετοχή του σε τοπικά κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, αποδεικνύει τα διαρκή ενδιαφέροντα  του για την ευημερία και την ανάπτυξη της περιοχής του.

Ο Ευάγγελος διακρίνεται για την ευσυνειδησία, την ακεραιότητα και την ηθική του δεοντολογία. Είμαι βέβαιος ότι θα αντιπροσωπεύσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της κοινότητάς μας και θα προβάλει τις ανησυχίες και τις απόψεις μας σε επίπεδο τοπικής διοίκησης.

Του εύχομαι καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

Η πρόθεσή μου είναι να συνεισφέρω στην τοπική μας κοινότητα, να προωθήσω την ανάπτυξη και να ενισχύσω την πολιτιστική μας κληρονομιά. Με την εμπειρία μου ως ηλεκτρολόγος, έχω την ευκαιρία να συμβάλω στη βελτίωση των υποδομών μας και στην ασφάλεια του περιβάλλοντός μας.

Ως ταμίας της ομάδας και του πολιτιστικού συλλόγου, έχω την ευθύνη να διαχειρίζομαι τους οικονομικούς πόρους του συλλόγου με αξιοπιστία και διαφάνεια. Θα εργαστώ για να εξασφαλίσω τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματική χρήση των πόρων μας προς όφελος του χωριού μου.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας σε αυτήν την προσπάθεια. Με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο δυναμική και ευημερούντα τοπική κοινότητα.  Θα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες από εσάς, και θα εργαστώ σκληρά για να ακούσω τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και ενωμένο Φωτεινό, προάγοντας την ανάπτυξη, την κουλτούρα και την ευημερία μας.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος

Ευάγγελος Ποντίκας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia