Με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων συναντήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας.

Συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων του Νομού Τρικάλων, στην οποία τέθηκαν όλα τα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες, πραγματοποίησε ο Τρικαλινός βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.  

Ειδικότερα στη συγκεκριμένη συνάντηση, το προεδρείο του Συλλόγου, παρέδωσε στον κ. Λιούτα ένα υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, αναφορικά με την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και του προβλήματος της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Λιούτας συνεχάρη τον Σύλλογο Πολυτέκνων για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί και υπογράμμισε ότι αποτελεί πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος.

 Παράλληλα, με τη σειρά του, δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του Συλλόγου και για την επίτευξη των κατάλληλων λύσεων, οι οποίες θα μπορούν να εγγυηθούν την σταθερή και συνεχή αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος και καλύτερες συνθήκες ζωής για τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό, μέσα στην κρίση, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia