Έκοψαν την βασιλόπιτα οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΦ.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα λαμβάνοντας τα εύσημα από εκπροσώπους του Δήμου Φαρκαδόνας

Το ραντεβού δόθηκε προ ημερών και συγκεκριμένα με την έλευση της νέας χρονιάς. Ήρθε να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση του εργασιακού ωραρίου.

Ο λόγος για τους υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, οι οποίοι συναντήθηκαν στην ταβέρνα «Κυνηγός» στο Πετρωτό για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές. Της ανανεωμένης θα έλεγε κανείς Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας μιας και από τον περασμένο χρόνο υπήρχε αλλαγή προσώπων στην διοίκηση της επιχείρησης, όπως φυσικά εισήλθε και νέο αίμα εργαζομένων με την προκήρυξη της 3Κ/2018.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Αθανάσιος Ζώτος, η προϊσταμένη κα Δέσποινα Μπότη, όπως επίσης διοικητικοί υπάλληλοι, υδραυλικοί και τεχνίτες.

Ο κ. Ζώτος απηύθυνε τις ευχές του στο προσωπικό για υγεία, ενώ στάθηκαν και στο σημαντικό και πολύτιμο έργο που παράγουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Τους παρότρυνε να συνεχίσουν την προσπάθεια καθώς κι αυτοί με το έργο τους συμβάλουν για να προχωρήσει μπροστά η επιχείρηση και να επιλύονται άμεσα τα προβλήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κα Δέσποινα Μπότη, η οποία ευχαρίστησε εργαζομένους αλλά και τη νέα δημοτική Αρχή για την αγαστή συνεργασία που έχει θετικά αποτελέσματα στην διεκπεραίωσης κάθε υπόθεσης και επίλυσης προβλήματος.

Στην συγκέντρωση των εργαζομένων η κουβέντα απομακρύνθηκε από τα εργασιακά θέματα και ζητήματα και το πρώτο ρόλο είχε το φιλικό κλίμα, η ευχάριστη διάθεση και ψυχαγωγία.

Τυχερός της πίτας υδραυλικός της επιχείρησης που πλέον λαμβάνει 2 ημέρες άδειας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia