Έστω και με καθυστέρηση, η Λάρισα έλαβε την ευλογία του Αγίου Φωτός – Το μετέφερε σήμερα στον Αγ. Νικόλαο ο Κ. Αγοραστός (φωτο)

Στην ενορία του, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης μετέφερε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Ο κ. Περιφερειάρχης φρόντισε να έλθει το Άγιο Φως στη Λάρισα, μετέβη αρχικώς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο και του το παρέδωσε και ακολούθως, εν μέσω κωδωνουκρουσιών, έγινε η υποδοχή στον Άγιο Νικόλαο από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο.

Ο κ. Περιφερειάρχης άναψε την ακοίμητη κανδήλα της Αγίας Τραπέζης, ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Αγοραστό να έχει την ευλογία του Παναγίου Τάφου στη ζωή του.

Έστω και με καθυστέρηση, η πόλη της Λάρισας έλαβε την ευλογία του Αγίου Φωτός, ενώ οι Πατέρες και οι πιστοί Χριστιανοί, τηρώντας τα απαρέγκλιτα μέτρα, θα μπορούν να λαμβάνουν το Άγιο Φως από το εκκλησάκι που βρίσκεται όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ναού, επί της οδού Παπαναστασίου, προκειμένου να το μεταφέρουν οι μεν σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεώς μας, οι δε προς ευλογία των οίκων τους.

onlarissa.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia