Αθληση, παιχνίδια και χορός στην 1η «Καλοκαιρινή απόδραση» των ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων 

Για δύο εβδομάδες συναντήθηκαν και διασκέδασαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, στην 1η «Καλοκαιρινή απόδραση» που διοργανώθηκε στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης».  Καθημερινά, περισσότερα από 80 παιδιά-  εγγεγραμμένα στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων – απασχολήθηκαν σε δραστηριότητες κυρίως αθλητικού περιεχομένου, όπως: μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο, τζούντο, τοξοβολία, αλλά και παιδαγωγικά παιχνίδια και χοροί (παραδοσιακοί και σύγχρονοι).

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις είχαν τη δυνατότητα μέσα από ομοιόμορφες ηλικιακά ομάδες να γνωρίσουν μια διαφορετική πτυχή του αθλητισμού, να διασκεδάσουν παίζοντας, να αλληλεπιδράσουν στους διαγωνισμούς που κλήθηκαν να συμμετάσχουν. Κυρίως, όμως, είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά 2 εβδομάδες συνεχούς αθλητικής δράσης, μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο αθλητικό περιβάλλον. Ταυτοχρόνως, οι δραστηριότητες υλοποιήθηκαν από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής, συνεπικουρούμενοι από εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων, που εργάζονται στα τρία ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων (ΟΜΟΝΟΙΑ, ΦΡΟΥΡΙΟ, ΣΤΑΘΜΟΣ). Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των στελεχών των ΚΔΑΠ
«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας την υπόσχεση σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και σε όσα θα θελήσουν να συμμετάσχουν, ότι η δεύτερη διοργάνωση θα είναι ακόμη καλύτερη, πιο απρόβλεπτη, πιο δημιουργική και πάντα ΔΩΡΕΑΝ παροχή για όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων.
Ραντεβού τον Ιούνιο του 2023. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia