Από τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ!

Από τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ!

Στα Τρίκαλα και το Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, η Γ προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading 2023. Περισσότερες από 50 συμμετοχές από 12 σωματεία μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading διεκδίκησαν και πήραν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2023.

Οι σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading που διαγωνίστηκαν στους προκριματικούς ήταν οι: Σειρήνες του Βορρά, Ελληνικό Αστέρι, Άλμα Ωρωπού ΑΣ Ερμιονίδας Ο Άδωνης, Μωβ Κινήσεις Αιγίου, Μέγας Αλέξανδρος, Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας, ΥΑΔΕΣ, Αμαζόνες, Εύαθλοι Τρικάλων, Αποσπερίδες και Πυραμίς.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΤ-ΑΟΧ και Πρόεδρος του Συλλόγου Εύαθλοι Τρικάλων Σταύρος Σούλιος δήλωσε: «Η πόλη και ο Δήμος των Τρικάλων έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει το άθλημα του Cheerleading. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές του cheerleading που βρέθηκαν και διαγωνίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ».

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμήδου βρέθηκαν και τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας κ. Μιχαήλ Λάππας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, κ. Άκης Αναστασίου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου για την πολύτιμη συμβολή και συνδιοργάνωση του Δήμου. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia