Βλαχογιάννης στην ΕΡΤ:  Προχωράμε μπροστά, με σιγουριά!

Βλαχογιάννης στην ΕΡΤ:  Προχωράμε μπροστά, με σιγουριά!

Στην εκπομπή του Δημοσιογράφου Δημήτρη ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ «Βράδυ Κυριακής»,συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο πρ.Νομάρχης-Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Βλαχογιάννης.

   Στο πάνελ συμμετείχαν:

Εκ μερους του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας ΝΕΦΕΛΟΥΦΗΣ,

  Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Κώστας ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ και εκ μέρους του ΜΕΡΑ 25 ο Δημήτρης ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ.

  Ο κ.Βλαχογιάννης ανέπτυξε τις θέσεις τις Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα των συνεργασιών, της Οικονομίας και της προοπτικής για τη χώρα μας.

 «Μόνο η Νέα Δημοκρατία  μπορεί να υποσχεθεί σταθερότητα,οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και βήματα μπροστά. Είμαστε δύναμη ευθύνης και εμπιστοσύνης. Οι πολίτες γνωρίζουν πως ότι υποσχεθήκαμε, το κάναμε πράξη.

  Μειώσαμε τη φορολογία, αυξήσαμε τις συντάξεις, αυξήσαμε τις εξαγωγές, πετύχαμε υψηλούς ρυθμούς Ανάπτυξης.

 Η Ελληνική οικονομία είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Ευρώπη ,κάτι που δεν θα το ρισκάρουν οι πολίτες, με τις ανεφάρμοστες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

   Στο θέμα των συνεργασιών, η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Θα επιδιώξουμε την αυτοδυναμία  γιατί δεν υπάρχει βούληση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,  αλλά ούτε και σημεία σύγκλισης. Θεωρούμε μη σοβαρή την πρόταση εκ μέρους  του για Πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο, εκτός του Προέδρου μας. Τα κόμματα ψηφίζονται με τον Αρχηγό τους,που είναι και ο υποψήφιος Πρωθυπουργός. Ακόμη η άρνηση του για ίδρυση μη Κρατικών Πανεπιστημίων ,με τροποποίηση του άρθρου 16 Συντάγματος,η αντίθεση του στην αξιολόγηση των υπαλλήλων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και άλλα, είναι τομείς-κόκκινες γραμμές για μας.»,τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia