Γιάννης Κουτσονάσιος: «Ακόμα και οι άνθρωποι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, στην παράσταση νίκης δίνουν νίκη της ΝΔ.»

Το σχόλιο του για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις έκανε  μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος :

« Εγώ με τον θεσμικό ρόλο που έχω πηγαίνω σε όλες τις συγκεντρώσεις υποψηφίων του κόμματος, και βλέπω ότι όλοι οι υποψήφιοι μας έχουν πολύ κόσμο. Και επειδή άκουσα πολλά τις τελευταίες μέρες για την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα προχθές, έχω να σας πω ότι οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων μας έχουν όλες περισσότερο κόσμο από ότι είχε ο Τσίπρας. Πώς είναι δυνατόν να λένε οι συριζαίοι ότι ο Τσίπρας είχε περισσότερους από το Μητσοτάκη; Γελάνε και οι πέτρες με αυτά. Τον τριπλάσιο κόσμο είχαμε.

Και εξ άλλου, γιατί ήρθε ο Τσίπρας, αφού είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ρθει; Ήρθε γιατί αναστατώθηκαν με αυτό που έκανε η Νέα Δημοκρατία, και τον έφεραν άρον – άρον.

Εμείς και έργο έχουμε να δείξουμε και τρέχουν οι υποψήφιοι μας, με μεγάλη βεβαιότητα πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα μας δώσει πρωτιά, κάθε μέρα αυξάνεται η διαφορά μας. Ακόμα και οι άνθρωποι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, στην παράσταση νίκης δίνουν νίκη της ΝΔ.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia