Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Μπουραζάνα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Μπουραζάνα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Μια νέα και δυναμική γυναίκα, η εκπαιδευτικός (δασκάλα) Ελένη Μπουραζάνα εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. Σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «η πόλη μας, ο Δήμος μας, τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, αξίζουν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας.  Η ίδια δηλώνει επίσης ότι «Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει όραμα, έχει σχέδιο και έχει ξεδιπλώσει σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας. Είναι  ένα άτομο ικανό να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε.  Γι’ αυτό ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου μαζί του, με σκοπό τη δημιουργία ενός Δήμου Μετεώρων, όπως τον φανταζόμαστε, όπως τον θέλουμε».

Ελένη Μπουραζάνα

Εκπαιδευτικός

Βιογραφικό σημείωμα

Η Ελένη Μπουραζάνα γεννήθηκε το 1978 στα Τρίκαλα. Κατάγεται από το Χαλίκι Ασπροποτάμου και είναι αρραβωνιασμένη με τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Αποστόλη Ευσταθόπουλο.

Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα Δασοπονίας του ΑΤΕΙ Καρδίτσας. Εργάστηκε από το 2004 έως και το 2012 στην Υπηρεσία του ΟΑΕΔ Καλαμπάκας και το 2014 στο ΕΛΣΥΝ Τρικάλων. Το 2017 μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάστηκε στην Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ μέχρι και το 2020. Το 2021 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και έλαβε εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στην δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και από αρχές του 2023 παρακολουθεί το ΠΜΣ Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε. και Ειδική Αγωγή – Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia