Διπλό φονικό με θύματα δύο αδέλφια 30 και 28 χρονών στη Μακρινίτσα!

Διπλό φονικό σημειώθηκε στις 8 το βράδυ στη Μακρινίτσα, όταν ένας άνδρας, που αναζητείται από την Αστυνομία μπήκε σε σπίτι που βρισκόταν δύο αδέλφια άνδρας και γυναίκα περίπου 30 και 25 χρονών χρονών και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν πρώην σύζυγος της νεαρής γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές…
Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει, ενώ οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

magnesianews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia