Δυνατή προσθήκη στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δυνατή προσθήκη στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η Παπαδάκη Ελένη του Βασιλείου γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα  στην Πηγή Τρικάλων. Έχει  μια κόρη τη Ζωή  φοιτήτρια  Φυσικής και ο σύζυγός της είναι απόστρατος Αξιωματικός του Στρατού ξηράς. 

Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το έτος 1992 και κατέχει το βαθμό της Ανθυπαστυνόμου έχοντας πολύχρονη υπηρεσία στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης Τρικάλων και με επιπρόσθετο προσόν ότι γνωρίζει άριστα την περιοχή και έχει προσφέρει επί σειρά πολλών ετών τις υπηρεσίες της στους πολίτες του Δήμου Πύλης.

Αγαπημένα  της  χόμπι είναι η γυμναστική , το μπάσκετ, το τένις,  η ελληνική και ξένη μουσική. Επίσης αγαπημένη της  ασχολία είναι η πεζοπορία στη φύση λόγω της ιδιαίτερης αγάπης της για το περιβάλλον. 

Η Παπαδάκη Ελένη σημειώνει… «αποφάσισα τη συμπόρευση με τον κ. Κώστα Μαράβα διότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και δημιουργική με απώτερο σκοπό την επίτευξη των στόχων με έργα προς όφελος όλων των αγαπημένων πολιτών του Δήμου μας.  Ο δρόμος της υποψηφιότητας μου στον συνδυασμό “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ” είναι μονόδρομος προκειμένου να επιτευχθεί μία νέα νίκη η οποία θα είναι η νίκη των συνδημοτών και συνδημοτισσών μας  έχοντας στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού και σύγχρονου Δήμου».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «η Παπαδάκη Ελένη είναι μια μοναδική προσωπικότητα. Οργανωτική και ασυμβίβαστη, υπεύθυνη και επίμονη, διεκδικητική και αληθινή. Μοναδικές αρετές που την κοσμούν και βρίσκουν πεδίο έκφρασης στο συνδυασμό μας, γιατί έχουμε την ίδια χημεία. Της εύχομαι καλή δύναμη».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia