Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (28-08-2022)

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (27-08-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -3- ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 119 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή &6 πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Συνελήφθη, χθες (27-08-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας,  ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης -4- ετών.
Συνελήφθησαν, χθες (27-08-2022) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -2- ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -2,2- γραμμαρίων και έναν τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης. Η ποσότητα κάνναβης και ο τρίφτης κατασχέθηκαν. 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (27-08-2022) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει -8- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. 
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (27-08-2022) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει, εντός σακιδίου πλάτης, ποσότητα κάνναβης, βάρους -1,5- γραμμαρίου, η οποία κατασχέθηκε.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia