Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (04.02.2023)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (04.02.2023)

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (03-02-2023) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες αποξηραμένης κάνναβης.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (03-02-2023) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
Συνελήφθη χθες (03-02-2023) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθησαν χθες (03-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι κατασχέθηκαν από την κατοχή τους μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -4- γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia