Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων (07.02.2023)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (07.02.2023)



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (06-02-2023) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους -3,3- γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για περίπτωση κλοπής από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαπράχθηκε την 16-10-2022 στο Βόλο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του καταστήματος, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -130- ευρώ.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, για απόπειρα κλοπής από οικία που διαπράχθηκε την 7-11-2022 στο Βόλο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, αφού παραβίασε παράθυρο μη κατοικήσιμης οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση κλοπής ηλεκτρικού πατινιού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. Ειδικότερα, ο δράστης, την 04-02-2023 το βράδυ, αφαίρεσε ένα ηλεκτρικό πατίνι, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από σημείο της πόλης του Βόλου. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και από την κατοχή του κατασχέθηκε το προαναφερόμενο πατίνι, το οποίο, ακολούθως, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (06-02-2023) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, μία ημεδαπή, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτρια, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia