Ηλίας Βλαχογιάννης: Έκανα ένα αγώνα έντιμο, χωρίς ταξίματα και χορηγούς, Δεν έπαιξα ποτέ με τις αγωνίες των πολιτών

Ηλίας Βλαχογιάννης: Έκανα ένα αγώνα έντιμο, χωρίς ταξίματα και χορηγούς, Δεν έπαιξα ποτέ με τις αγωνίες των πολιτών.

Την τελευταία του συνέντευξη ενόψει των εκλογών, έδωσε το πρωί της Παρασκευής στην πρωινή εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός και στους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τάζει τα πάντα στους πάντες, αλλά δεν μας λέει από πού θα βρει τα χρήματα. Υπάρχει αμφιβολία σε κανένα, πως η πρόταση Τσακαλώτου για τοπικά νομίσματα δεν θα εφαρμοστεί, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέψει στην εξουσία; Λένε ότι θέλουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα τα εφαρμόσουν ποτέ. Εγώ πιστεύω πως η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα θα μεγαλώσει περισσότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει μικρότερο ποσοστό από το 2019, γιατί οι πολίτες δεν θέλουν η χώρα να γυρίσει πίσω. Είναι καλά το ΠΑΣΟΚ να υπάρχει στο πολιτικό σύστημα, αλλά είναι μεγάλο λάθος του Ανδρουλάκη η θέση ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας. Τέσσερα είναι τα πρόσωπα που δεν θέλουν τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης, ο Κασιδιάρης και ο Ερτνογάν. Στην Ελλάδα δηλώνεις αριστερός και αγιοποιείσαι, δηλώνεις μη αριστερός και πετροβολείσαι, έχει χαθεί η κοινή λογική.

Αναφορικά με την δική του υποψηφιότητα ο Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε: « Ο πολιτικός πρέπει να μιλάει από καρδιάς. Εγώ στις ομιλίες μου δεν χρησιμοποίησα ποτέ χειρόγραφο. Έκανα ένα αγώνα καθαρό και έντιμο, χωρίς ταξίματα και χορηγίες, δεν έπαιξα και δεν θα παίξω ποτέ με τις αγωνίες των πολιτών. Καλώ και τους συνυποψηφίους μου να παίξουν το ίδιο έντιμα. Όπως είχε πει και ο Αβραάμ Λίνκολν «Μια σφαίρα μπορεί να σκοτώσει ένα άνθρωπο, μια ψήφος μπορεί να καταστρέψει μια γενιά».

Οι πολίτες μας γνωρίζουν όλους καλά. Ο κόσμος ξέρει τι έχει προσφέρει στον τόπο ο Ηλίας Βλαχογιάννης και καλό θα είναι να ψηφίσει με βάση το έργο του καθενός μας. Χρειάζεται ψήφος με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia