Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, στηρίζουμε τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας και ζητάμε από την περιφερειακή αρχή και το υπουργείο υγείας-πρόνοιας, την άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανέδειξαν με την κοινή ανακοίνωση τα 4 σωματεία τους «του Παραρτήματος  Αποθεραπείας και αποκατάστασης Παιδιών  με Αναπηρία Καρδίτσας», «του Θεραπευτηρίου  Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων», «του Κ.Α.Α.Ε.Α.Α.Θ Ο Αριστεύς Γιάννουλης», «Α.μεΑ.  Αμπελώνα Λάρισας Ο Αριστεύς».

Συγκεκριμένα: την άμεση πληρωμή της νυχτερινής εργασίας των  Κυριακών και των Αργιών. Την άμεση πληρωμή των μισθών του επικουρικού προσωπικού. Την ισότιμη χορήγηση του έκτακτου βοηθήματος σε όλους τους εργαζόμενους. Την μονιμοποίηση των επικουρικών και συμβασιούχων εργαζόμενων και την πρόληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη όλων των αναγκών. Την  κατάρτιση νέου σύγχρονου οργανισμό λειτουργίας. Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά. Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά του 13ου & 14ου μισθού σε όλους τους εργαζόμενους. Άρση των αναστολών εργασίας.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαικής Συσπείρωσης

Τσιαπλές Αναστάσιος

Γκαραλιάκος Ζήσης

Μπακάση Βασιλική

Νάνος Αποστόλης

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia