Η Ναντίνα Αντωνιάδη στη διοικητική υποστήριξη – οργάνωση του γραφείου του Δημάρχου Αργιθέας

Την απόφαση για την πρόσληψη της Κωνσταντίνας Νικ. Αντωνιάδη κατηγορίας Π.Ε Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ως Ειδικού Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου και μετά από σχετική πρόσκληση που είχε γνωστοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Η νέα Ειδική Συνεργάτης θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του οικείου Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής, θα παρέχει υπηρεσίες ειδικότερα στον επιστημονικό σχεδιασμό, συντονισμό και εκτέλεση στρατηγικών προγραμμάτων, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου σε θέματα που αφορούν:

α) Την υλοποίηση συνεργασιών με αντίστοιχους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναπτυξιακής, κοινωνικής, πολιτισμικής υφής, όπως πρωτόκολλα συνεργασίας, αδελφοποιήσεις, δίκτυα δήμων και περιφερειών, συμμετοχή σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλες συναφείς πρωτοβουλίες.

β) Την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου.

γ) Την ενημέρωση των πολιτών με στόχο τη δραστηριοποίησή τους στην προώθηση των τοπικών συμφερόντων.

karditsalive.net

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia