Η Συνεστίαση του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων (ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ)


Μία όμορφη μουσική βραδιά χάρισε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γόμφων (ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ) την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων  στην Ταβέρνα –Ψησταριά (ΠΑΡΕΑ) στου Γόμφους.

Η Εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Άκη Κακάβα ο οποίος καλωσόρισε και  ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία τους στην συνεστίαση του Συλλόγου, καθώς και τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα, το   Πρόεδρο της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κων/νο Ποντίκα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας κ. Σωτήριο Αγγέλη και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στο κατώφλι του Νέου Χρόνου.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους δίνοντας συγχαρητήρια στο Σύλλογο για τιε πολιτιστικές του δραστηριότητες, τονίζοντας  ότι η βραδιά είναι μία χαρούμενη εορταστική νότα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και λίγο πριν την έλευση του νέου Χρόνου.

Σε αυτήν την μουσική εκδήλωση συνέβαλλαν οι καταξιωμένοι και άριστοι ντόπιοι  καλλιτέχνες στην κιθάρα και τραγούδι ο Παναγιώτης Παπακώστας, λαούτο –μπουζούκι-μπαγλαμαδάκι  και τραγούδι ο Μίλτος Κρανιάς, και κλαρίνο ο Μιχάλης Ράπτης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia