Θανάσης Λιούτας: Εγκρίθηκε και η αποζημίωση λόγω Κορωνοϊού για τομάτα – αγγουράκι

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, σήμερα 31 Μαρτίου του 2021, του Βουλευτή Τρικάλων, Θανάση Λιούτα, με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και με τα στελέχη του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, ο Βουλευτής Τρικάλων ενημερώθηκε ότι αποφασίστηκε η αποζημίωση των καλλιεργειών τομάτας – αγγουριού, της παραγωγής πατάτας (καλοκαίρι – φθινόπωρο) και καρπουζιών σε εξωτερικούς χώρους. 

Στη συνέχεια o κ. Λιούτας επικοινώνησε και με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ενημερώθηκε ότι, σε συνέχεια της απόφασης του κ. Σκυλακάκη, αναμένεται να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να ακολουθήσει η διαδικασία της καταβολής της αποζημίωσης των παραγωγών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι παραγωγοί του Νομού Τρικάλων.

Ο Θανάσης Λιούτας όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιήσει συνεχείς παρεμβάσεις και συναντήσεις εργασίας με όλους τους αρμόδιους Υπουργούς και με τα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ την ανάγκη για την ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος είχε επαναλάβει ο ίδιος προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν και οι δυο στις 24 Μαρτίου του 2021.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ευχαρίστησε τους Υπουργούς και όλα τα αρμόδια στελέχη των Υπουργείων για την άμεση και άψογη συνεργασία που είχαν και έχουν και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι, η Κυβέρνηση της ΝΔ επιβεβαιώνει με τις πράξεις της ότι πάντα βρίσκεται στο πλευρό όλων των παραγωγών και στο πλευρό κάθε τοπικής κοινωνίας, επιλύοντας κάθε δίκαιο αίτημα που ανακύπτει.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia