Θωμάς Χαχάμης ο νέος διευθυντής των φυλακών Τρικάλων

Νέος διευθυντής των φυλακών Τρικάλων τοποθετήθηκε προχθές από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Θωμάς Χαχάμης, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, με βαθμό Γ΄.

Ο Θωμάς Χαχάμης έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα.

Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι κάτοχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας” της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας με εξειδίκευση στην οικονομική διαχείριση, στη φαρμακευτική δαπάνη και στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας σε εγκλείστους.

Έχει εργαστεί επί δεκαετία ως σωφρονιστικός υπάλληλος. Από το 2017 εργάζεται ως Σωφρονιστικός Ενηλίκων στη θέση του οικονομικού διαχειριστή του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στα θεσμικά οικονομικά, στην ορθολογικότητα, την αμοιβαιότητα και τον αλτρουισμό των εγκλείστων, στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε εγκλείστους και στον εξορθολογισμό των δαπανών στο σωφρονιστικό σύστημα. Αρκετές από τις ερευνητικές του απόψεις έχουν παρουσιασθεί σε επιστημονικά συνέδρια (ελληνικά και διεθνή).

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia