Λάρισα: Επεισοδιακή σύλληψη οδηγού με κλεμμένο όχημα

Συνελήφθη, σήμερα (17-02-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και κλοπή.  

Ειδικότερα, ο δράστης, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, τόσο μέσα στην πόλη της Λάρισας όσο και επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, ο δράστης, μετά από καταδίωξη, εγκατέλειψε το όχημα σε αγροτική οδό, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, ωστόσο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά την ακινητοποίησή του.

Όπως εξακριβώθηκε, το προαναφερόμενο όχημα είχε αφαιρεθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 14-02-2021 από σημείο της πόλης της Λάρισας, ενώ επιπλέον, ο συλληφθείς οδηγούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο. 

Το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.   

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia